Website op maat

WEBSITE OP MAAT

Je weet dat een website in deze tijd een noodzaak is, als je online zichtbaar wilt zijn met jouw product, dienst of bedrijf. Maar je bent liever gefocust met je eigen werk bezig, je beschikt niet over de benodigde (technische) kennis en/of je hebt geen tijd. Daarom wil je graag dat er een website voor je gemaakt wordt of dat je huidige website in een nieuw 'jasje' wordt gestoken. Daarnaast wil je dat deze klantvriendelijk is ontworpen, goed gevonden wordt door Google en de zoekmachines, de website goed wordt onderhouden én je wilt dit alles voor een betaalbare en sympathieke prijs.

Dat kan bij De Effectieve Website, check hieronder jouw mogelijkheden. 

de effectieve website webdesign

Kies je Eigen Design

Je kunt je website geheel naar eigen inzicht laten vormgeven en opmaken. Het uiterlijk van je website, oftewel de presentatie van jouw product, dienst of bedrijf is daarbij belangrijk. Een eerste indruk is in een flits van een seconde gemaakt en wis je vaak niet meer uit.

 

Maatwerk en Support

Alles wordt prima geregeld. Uiteraard wordt alles in overleg met jou gedaan; je domeinnaam wordt geregistreerd of verhuisd evenals de bijbehorende hosting. Is responsive dus een optimale weergave op elk toestel. De site krijgt een helder en goed werkende navigatiestructuur. De pagina's laden snel en zijn zonder slecht geplaatste of missende knoppen die je (potentiële) klanten kunnen kosten. De bezoeker zal op meerdere manieren zijn doel kunnen bereiken en gemakkelijk tussen de pagina's kunnen schakelen, enz.

 

Meer dan alleen bouwen!

De bijdrage van De Effectieve Website bestaat niet alleen uit het bouwen van de website, er wordt meegedacht over bijvoorbeeld de structuur van je website, de opmaak, inhoud, etc. Ook bekijken we desgewenst hoe we van jouw website een echte succesvolle website kunnen maken.

 

Werkwijze

De Effectieve Website voorziet je graag van een persoonlijk advies. Kijk hiervoor bij Werkwijze en kies voor de aanpak die jou het beste bevalt.