Domeinnaam en webhosting

DOMEINNAAM EN WEBHOSTING

Als je een website op internet wilt (laten) plaatsen, heb je daarvoor een adres nodig. Dat is het internetadres oftewel domeinnaam, bijvoorbeeld: jouwbedrijfsnaam.nl.

de effectieve website webhosting

 

Domeinnaam registratie

Deze domeinnaam kun je via De Effectieve Website laten registreren. Dit wordt dan voor jou vastgelegd, zodat je daar altijd over kunt beschikken.

Aan deze domeinnaam kan ook jouw e-mailadres gekoppeld worden, bijvoorbeeld: info@jouwbedrijfsnaam.nl. Ook kun je een domeinnaam forwarden naar jouw al bestaande website.

Is jouw domeinnaam nog vrij? Wacht dan niet te lang maar laat 'm direct via De Effectieve Website vastleggen. Je neemt daarvoor het beste contact op en vergeet dan niet tegelijkertijd de bijbehorende webhosting aan te vragen!

 

Prijzen domeinnaamregistratie

  • Je investering voor het registreren van je domeinnaam is slechts € 19 inclusief btw per jaar en geldt voor de extensies .be .biz .com .eu .info .net .nl .org
  • Andere extensie nodig? Vraag dan naar de legio mogelijkheden.
  • Goed om te weten: er worden geen set-up of andere eenmalige kosten berekend en domeinnaam kunen (op enkele uitzonderingen na) per jaar worden geregistreerd, verlengd, c.q. opgezegd.

 

Webhosting

Als het domein geregistreerd is en de website toegankelijk dient te worden voor Internet bezoekers, dan zal deze daarvoor op een server worden geplaatst. Het (ver)huren van de ruimte op een server heet hosten. Ook het hosten van jouw website wordt via De Effectieve Website verzorgd.

Alle webhostingpakketten bieden zeer ruimte mogelijkheden en ondersteuning. En als je zelf aan de slag wilt dan ontvang je gratis een ruim aanbod aan software. Denk hierbij aan Joomla, Wordpress, Magento en Prestashop, enz.

De webhosting servers via De Effectieve Website zijn betrouwbaar en voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

 

Prijzen webhosting

  • Afhankelijk van het pakket en mogelijkheden is jouw investering voor webhosting vanaf slechts € 19 inclusief btw per jaar.
  • Ook hier worden geen set-up of andere eenmalige kosten berekend en kan per jaar worden verlengd c.q. opgezegd.
  • Heb je het webhostingpakket wat het beste bij je past gevonden? Neem dan contact op en De Effectieve Website regelt de rest!

   de effectieve website webhostingpakketten